GEOiDLogo Logo

De onderstaande lijst van digitizer tablet accessoires is onderhevig aan wijzigingen. Alleen de op deze pagina genoemde accessoires kunnen wij leveren. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren op (+31)-026-3619900 of via e-mail info@geo-instrument.com.

 

 DrawingBoard VI accessoires

DrawingBoard Accessories
 • Draadloze of bedrade 4-knops kruisdraad, Draadloze of bedrade 16-knops kruisdraad, Draadloze of bedrade klikpunt pen met twee zijknoppen, Lichtgevende 16-knops met hoge-resolutie.
b
 • VersaTable is de perfecte metgezel voor DrawingBoard VI. De makkelijk te installeren standaard, geeft grotere functionaliteit en een stabiel platform voor nauwkeurig and superieur ontwerp. Alle onderdelen zijn instelbaar, om aan persoonlijke voorkeuren te voldoen.

 

 Roll-Up III accessoires

Roll-Up Accessories
 • Bedrade 16-kruisdraad MaxVu kruisdraad, Bedrade 4-knops MaxVu loupe, Bedrade klikpunt pen met 2 zijschakelaars.

 

 Touch Board Plus en Dualboard accessoires

e
 • Touch Board Plus Wireless Kit is de enige draadloze kit beschikbaar voor instructeurs om vrijelijk te presenteren, zonder het gevoel vast te zitten aan de voorkant van de kamer. The Touch Board Plus Wireless Kit bevat een RFCOM draadloze transceiver en een MultiHub transceiver voor USB verbinding naar desktop of laptop. Een bereik van 15 meter geeft mobiliteit voor kleine tot middel grote leeromgevingen.
f
 • De AdjustIt 3 standaard maakt het mogelijk, om de Touch Board Plus/Dualboard vast of mobiel te gebruiken. Een eenvoudig te gebruiken systeem geeft mobiliteit van klas naar klas en door de kamer en geeft onderwijzers de mogelijkheid, om het bord op gewenste hoogte in te stellen. De AdjustIt 3 standaard bevat een universele video projector arm, welke geschikt is voor projectoren met een korte projectie afstand.

GEOiDX

GEOiDX onze spraakmakende software voor het hoeveelheden bepalen vanaf tekeningen. De software bevat een breed scala aan praktische meet- en bewerkingsopties. Inclusief geavanceerde totalisering, exporteren van hoeveelheden, filter technieken en inspirerende presentaties.

Video Galerij

Nieuws

 • Nieuw in versie 1.0 Dockable vensters;
  Meerdere tekeningen kunnen geopend worden;
  Meerdere tekeningen op aparte tabs importeren;
  Elke Code heeft een eigen Layer;

Contact

LinkedIn Skype Facebook