GEOiDLogo Logo
Nederlands
Deutsch
English

Het bedrijf

GEO Instrument

GEO Instrument is een Nederlands onafhankelijk bedrijf gevestigd in Arnhem. Wij zijn toegewijd aan de ontwikkeling van oplossingen, die daadwerkelijk een verschil maken. Naast directe verkoop en ondersteuning, werken wij samen met dealers in binnen- en buitenland.

Geschiedenis

GEO:LAT

Sinds 1978 richten onze producten, zoals GEOiDX, zich op hoeveelheden bepalen uit bouwtekeningen, omdat het biedingsproces voor 80% bestaat uit het bepalen van hoeveelheden. Voorheen vanaf papier en tegenwoordig vooral vanaf PDF en DWG.

Toekomst

GEOiD 3D

Niemand weet wat de toekomst zal brengen, maar 'Meten blijft Weten', dus zullen wij ons best blijven doen software te maken die aan uw wensen blijft voldoen en met de 'flow" mee te gaan. Input van gebruikers en dealers wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Ontwikkeling

Brochure

GEO draagt zorg voor de ontwikkeling van duurzame oplossingen, te beginnen bij de selectie van partners.

Onze ontwikkelplatformen zijn net zo divers als de aan ons voorgelegde vraagstukken. Van bijvoorbeeld Delphi, C/ C++, .Net, Java, Python, PHP, WordPress, Drupal, databases zoals MySQL, SQL Server, Postgres, SQLlite t/m mobiele applicaties voor (iOS) Apple en Android.

GEO biedt u een totaalpakket bestaande uit projectleiding, ontwikkeling, implementatie en nazorg. Hebt u alleen behoefte aan handjes? Ook dat kan. Ons internationale team bestaat uit gemotiveerde jonge specialisten die wars zijn van de acht tot vijf mentaliteit.

Onze aanpak gedragen door de ‘philosophie van eenvoud voor de gebruiker’ maakt techniek ondergeschikt aan de vraagstelling. Laat uw zorg onze uitdaging zijn.

Links

Wij zijn geïnteresseerd in zelfstandige en onafhankelijke partners die graag onze producten willen promoten.

Onze producten worden alleen gepromoot en verkocht door onze geaccrediteerde partners.

Geaccrediteerde partners hebben een intensieve training gevolgd op onze producten en blijven dat op reguliere basis doen. Net als u willen wij de beste service voor onze gebruikers.

Geïntereseerd?

Aarzel niet om ons te bellen of te mailen, wij stellen uw belangstelling zeer op prijs.

GEO in social media
Links naar derden
Kennis uitwisseling en ontwikkelingspartners
Overigen

Gebruikers

Van multinationals t/m eenmans firma's.

Onze dwarsdoorsnede van gebruikers toont een fractie van de duizenden gebruikers die wij wereldwijd bedienen.

Architecten
Bouwkosten
Facility management
Algemene bouw
GWW
Binnenafbouw
Projectontwikkeling
Dak
Ingenieursbureau's

GEOiDX

GEOiDX onze spraakmakende software voor het hoeveelheden bepalen vanaf tekeningen. De software bevat een breed scala aan praktische meet- en bewerkingsopties. Inclusief geavanceerde totalisering, exporteren van hoeveelheden, filter technieken en inspirerende presentaties.

Video Galerij

Nieuws

  • Nieuw in versie 1.0 Dockable vensters;
    Meerdere tekeningen kunnen geopend worden;
    Meerdere tekeningen op aparte tabs importeren;
    Elke Code heeft een eigen Layer;

Contact

LinkedIn Skype Facebook