GEOiDLogo Logo
Nederlands
Deutsch
English

GEOiD

GEOiD 32-bit

Download hier de 32-bit versie van GEOiD, GEOiD-SBV en GEOiD-Viewer. De 32-bit versie werkt ook op een 64-bit computer. Indien u nog geen gebruik maakt van versie 8.2, dient u ook een nieuwe licentie te downloaden om 8.4 te kunnen gebruiken.

GEOiD 64-bit

Download hier de 64-bit versie van GEOiD, GEOiD-SBV en GEOiD-Viewer. De 64-bit versie werkt NIET op een 32-bit computer.Indien u nog geen gebruik maakt van versie 8.2, dient u ook een nieuwe licentie te downloaden om 8.4 te kunnen gebruiken.

GEOiD COL-Server

De COL-Server Software is voor zowel de 32-bit als 64-bit installaties van GEOiD indien u een COL-Server licentie gebruikt. De COL-server is 32-bit, maar werkt prima op een 64-bit server. Wisselt u alleen van server, dan volstaat de COL-Server installatie.

GEOiD uitproberen voordat u koopt

Wederzijds engagement begint met ons aanbod om onze software producten te downloaden en gedurende twee weken uit te proberen. Aarzel niet en neem contact op met ons of onze locale partner indien u meer tijd nodig hebt om onze producten te evalueren.

Vult u s.v.p. onderstaande gegevens in, waarna wij u uw inloggevens mailen waarmee u een volledige werkende demo-licentie kunt downloaden.

Firmanaam:

Een waarde is verplicht.

Contactpersoon:

Een waarde is verplicht.

Functie:

Een waarde is verplicht.

Kantooradres:

Een waarde is verplicht.

Postcode & Plaats:

Een waarde is verplicht.

Land:

Telefoonnummer:

Een waarde is verplicht.

E-mail:

Een waarde is verplicht.Ongeldige notatie.

Extra informatie:

 

GEOiD

GEOiD onze spraakmakende software voor het hoeveelheden bepalen vanaf tekeningen. De software bevat een breed scala aan praktische meet- en bewerkingsopties. Inclusief geavanceerde totalisering, exporteren van hoeveelheden, filter technieken en inspirerende presentaties.

Video Galerij

Nieuws

  • Nieuw in versie 8.4 Factor kolom toegevoegd;
    Undo/Redo van metingen;
    Deelvenster inhoudsopgave toegevoegd;
    Rapport is een onderdeel van het hoofdvenster geworden;

Contact

LinkedIn Skype Facebook